Nos, itt a Tavasz! Végre lehet már hazai paradicsomot kapni, igaz még a fólia sátrast, de hazai!
Ezen felbuzdulva elkészítettem, egy igen egészséges lecsót.
Alapjában hajdina kását szerettem volna enni, de kiegészítettem ezzel-azzal.
Íme a recept:
- hajdina,
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 db fehér paprika,
- 3 db paradicsom,
- bio paradicsom püré 2 evőkanál,
- só, bors,
- olíva olaj,
- tökmagolaj,
- búzacsíra olaj,
- lenmag olaj,
- vöröshagyma-, és lucerna csíra
A hagymát lepirítom az olíva olajon, hozzáadom a hajdinát, paprikát, paradicsomot és a pürét is. Ízesítem, majd felöntöm vízzel. Hagyom, hogy a hajdina kása legyen.
A tálaláskor, amikor langyos hozzáöntöm a hidegen sajtolt olajokat, és díszítem bőségesen csírákkal!
Igen laktató, telis-tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, a megújulás és a lúgosítás információjával!
Ajánlom könnyű vacsorának, vagy ebédnek!
Jó Étvágyat!
Ezen felbuzdulva elkészítettem, egy igen egészséges lecsót.
Alapjában hajdina kását szerettem volna enni, de kiegészítettem ezzel-azzal.
Íme a recept:
- hajdina,
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 db fehér paprika,
- 3 db paradicsom,
- bio paradicsom püré 2 evőkanál,
- só, bors,
- olíva olaj,
- tökmagolaj,
- búzacsíra olaj,
- lenmag olaj,
- vöröshagyma-, és lucerna csíra
A hagymát lepirítom az olíva olajon, hozzáadom a hajdinát, paprikát, paradicsomot és a pürét is. Ízesítem, majd felöntöm vízzel. Hagyom, hogy a hajdina kása legyen.
A tálaláskor, amikor langyos hozzáöntöm a hidegen sajtolt olajokat, és díszítem bőségesen csírákkal!
Igen laktató, telis-tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, a megújulás és a lúgosítás információjával!
Ajánlom könnyű vacsorának, vagy ebédnek!
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése