Az alábbi recept is egy isteni finom reggeli feltét tönköly kenyérre. Érdemes kipróbálni!
- 4 evőkanál vörös lencse
- 1 fej lila hagyma
- 1 evőkanál napraforgó mag
- szurokfű, bazsalikom, só
- 2 evőkanál sűrített paradicsom
- olíva olaj
- hidegen sajtolt olajok: lenmag, mák, sáfrányos szeklice, búzacsíra
- 2 evőkanál sörélesztő pehely
- 1 evőkanál őrölt lenmag
- a hagymát olajon üvegesre pirít
- hozzátesz a lencse és a fűszerek
- majd a paradicsom és a napraforgó mag
- amikor megfőtt a lencse, akkor az egészet összeturmixol
- amikor pedig kihűlt hozzátesz az olajok és a sűrítő anyagok
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- 4 evőkanál vörös lencse
- 1 fej lila hagyma
- 1 evőkanál napraforgó mag
- szurokfű, bazsalikom, só
- 2 evőkanál sűrített paradicsom
- olíva olaj
- hidegen sajtolt olajok: lenmag, mák, sáfrányos szeklice, búzacsíra
- 2 evőkanál sörélesztő pehely
- 1 evőkanál őrölt lenmag
Elkészítése:
- a hagymát olajon üvegesre pirít
- hozzátesz a lencse és a fűszerek
- majd a paradicsom és a napraforgó mag
- amikor megfőtt a lencse, akkor az egészet összeturmixol
- amikor pedig kihűlt hozzátesz az olajok és a sűrítő anyagok
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése