A mai főzelékhez készült, de fogyasztható önmagában, vagy kenyérrel vacsorára!
Hozzávalók:
- 2 maroknyi zab
- 2 evőkanál darált hajdina -fehérje forrás!
- 1 evőkanál tökmag és szezámmag
- 2 gerezd fokhagyma
- só, fehér bors, piros paprika
- kókuszzsír a sütéshez
- langyos víz
Elkészítése:
- minden összetevőt összekeverünk egy tálban
- adunk hozzá annyi langyos vizet, amennyivel már fasírtokat lehet formálni - se nem túl kemény, se nem túl lágy!- , ezt néha nehéz eltalálni
- kókuszzsírban kisütjük!
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- 2 maroknyi zab
- 2 evőkanál darált hajdina -fehérje forrás!
- 1 evőkanál tökmag és szezámmag
- 2 gerezd fokhagyma
- só, fehér bors, piros paprika
- kókuszzsír a sütéshez
- langyos víz
Elkészítése:
- minden összetevőt összekeverünk egy tálban
- adunk hozzá annyi langyos vizet, amennyivel már fasírtokat lehet formálni - se nem túl kemény, se nem túl lágy!- , ezt néha nehéz eltalálni
- kókuszzsírban kisütjük!
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése