Gyors ebédre vágytam. Annyira jó, hogy már hébe-hóba lehet már friss zöldségeket kapni. Most a pácolt padlizsánomat egyszerű zöld salátával ettem.
Hozzávalók:
- pácolt padlizsán (mustár, só, olíva olaj, fokhagyma)
- pár levél medvehagyma
- pár levél jégsaláta
- pici uborka
- pici papria
Elkészítése:
- a padlizsánokat megsütjük- közben vizet adunk hozzá, hogy ne szívjon magába annyi zsiradékot
- a salátához az alapanyagokat elkészítjük, majd amiben sült a padlizsán ráöntjük és pár csepp citrom lével dúsítjuk
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- pácolt padlizsán (mustár, só, olíva olaj, fokhagyma)
- pár levél medvehagyma
- pár levél jégsaláta
- pici uborka
- pici papria
Elkészítése:
- a padlizsánokat megsütjük- közben vizet adunk hozzá, hogy ne szívjon magába annyi zsiradékot
- a salátához az alapanyagokat elkészítjük, majd amiben sült a padlizsán ráöntjük és pár csepp citrom lével dúsítjuk
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése