A holnapi ebédünk, valami Isteni! Ez a recept nem tőlem származik, hanem a mostani kedvenc szakácskönyvemből: A Nagy Vegetáriánus Szakácskönyv!
A recept szerint lehet kukusszal tálalni, ha pedig marad, akkor kenyérre kenve is finom!
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál kókuszzsír
- 1 nap padlizsán
- 3 maroknyi főtt csicseriborsó
- 1 bio hámozott paradicsom
- 2 evőkanál mazsola
- só, bors, koriander, fahéj, kömény
Elkészítése:
- a hagymát feltesszük a zsiradékkal párolni!! Nem pirítjuk!
- ha megpárolódott, akkor hozzáadjuk a fűszereket és lefedve tovább pároljuk
- én ekkor raktam hozzá a padlizsán kockákat
- majd a többi hozzávalót
- készre főztem: egy sűrű ragut kell, hogy kapjunk
Jó Étvágyat!
A recept szerint lehet kukusszal tálalni, ha pedig marad, akkor kenyérre kenve is finom!
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál kókuszzsír
- 1 nap padlizsán
- 3 maroknyi főtt csicseriborsó
- 1 bio hámozott paradicsom
- 2 evőkanál mazsola
- só, bors, koriander, fahéj, kömény
Elkészítése:
- a hagymát feltesszük a zsiradékkal párolni!! Nem pirítjuk!
- ha megpárolódott, akkor hozzáadjuk a fűszereket és lefedve tovább pároljuk
- én ekkor raktam hozzá a padlizsán kockákat
- majd a többi hozzávalót
- készre főztem: egy sűrű ragut kell, hogy kapjunk
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése