Krumpli főzelékhez készült ez a fasírt. A családnak még mindig nem jön be a hajdina, de szerintem finom lett! :-)
Hozzávalók:
- 3 evőkanál hajdina liszt
-. 2 szelet tönköly kenyér
- 3 gerezd fogkhagyma
- 2 evőkanál napraforgó
- 1 tojás vagy 3 evőkanál őrölt lenmag
- só, bor, piros paprika
- víz
Elkészítése:
- a hozzávalókat egy nagy tálban jól összekeverjük
- ha nem eléggé masszív a tésztánk, akkor tehetünk hozzá még hajdinát, vagy őrölt lenmagot
- zsiradékban kisütjük
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- 3 evőkanál hajdina liszt
-. 2 szelet tönköly kenyér
- 3 gerezd fogkhagyma
- 2 evőkanál napraforgó
- 1 tojás vagy 3 evőkanál őrölt lenmag
- só, bor, piros paprika
- víz
Elkészítése:
- a hozzávalókat egy nagy tálban jól összekeverjük
- ha nem eléggé masszív a tésztánk, akkor tehetünk hozzá még hajdinát, vagy őrölt lenmagot
- zsiradékban kisütjük
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése