Íme a következő hétre összeállított Hold-menü!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
|
|
2014. év 7. hét (február 10-14.)
|
|
Február 10.
|
Karfiolleves
|
Hétfő
|
Zöldséges ropogós, párolt rizs, tartármártás
|
Február 11.
|
Bazsalikumos paradicsomleves
|
Kedd
|
Fettuciccini
|
Február 12.
|
Magyaros árpa leves
|
Szerda
|
Kelkáposzta főzelék, fasírt
|
Február 13.
|
Borsóleves
|
Csütörtök
|
Pirított halszelet zöldfűszeres citrommártással, vajas
burgonyával
|
Február 14.
|
Temesvári gulyás
|
Péntek
|
Aranygaluska
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése