Íme a következő hétre összeállított Hold-menü!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
|
|
2014. év 8. hét (február 17-21.)
|
|
Február 17.
|
Karalábé krémleves, pirított kenyérkocka
|
Hétfő
|
Rakott burgonya
|
Február 18.
|
Kurkumás sárgaborsóleves
|
Kedd
|
Brokkolis-tejszínes penne
|
Február 19.
|
Lebbencsleves
|
Szerda
|
Karfiol főzelék, tükörtojás
|
Február 20.
|
Tárkonyos rizsleves
|
Csütörtök
|
Farsangi fánk
|
Február 21.
|
Tejszínes őszibarack leves
|
Péntek
|
Gombapaprikás galuskával
|
|
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése