Íme a következő hétre összeállított Hold-menü!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
|
|
2014. év 9. hét (február 24-28.)
|
|
Február 24.
|
Bableves
|
Hétfő
|
Sajtos spagetti
|
Február 25.
|
Cékla krémleves
|
Kedd
|
Zöldséges pásztorpite
|
Február 26.
|
Hamis májgombóc leves
|
Szerda
|
Bácskai rizses borsó
|
Február 27.
|
Sóskaleves
|
Csütörtök
|
Szezámmagos halfilé, burgonyapüré
|
Február 28.
|
Karfiolgulyás csipetkével
|
Péntek
|
Mákos guba
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése