Íme a következő hétre összeállított Hold-menü! Ez a böjt jegyében! :-)
Mi már állati eredetű hozzávalók nélkül készítjük az ételeket!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
|
|
2014. év 12. hét (március 17-21.)
|
|
Március 17.
|
Köményleves pirított tönkölykockával
|
Hétfő
|
Brokkolis krumplis főzelék fasírttal
|
Március 18.
|
Batáta krémleves pirított napraforgómaggal
|
Kedd
|
Pirog
|
Március 19.
|
Dahl
|
Szerda
|
Zöldséges curry, kurkumás rizzsel
|
Március 20.
|
Kapros betyásrgulyás
|
Csütörtök
|
Diós tészta
|
Március 21.
|
Hamis húsleves cérnametélttel
|
Péntek
|
Töltött káposzta
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése