Íme a következő hétre összeállított Hold-menü! Ez a böjt jegyében! :-)
Mi már állati eredetű hozzávalók nélkül készítjük az ételeket!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2014. év 14.
hét (március 31- április 4.)
|
|
Március 31.
Hétfő
|
Kukoricás árpaleves
|
Borsos tokány tésztával
|
|
Április 1.
Kedd
|
Babgulyás
|
Almás pite
|
|
Április 2.
Szerda
|
Borsó krémleves
|
Lecsós rakott krumpli
|
|
Április 3.
Csütörtök
|
Céklás raguleves
|
Fettuccini
|
|
Április 4.
Péntek
|
Csalánleves
|
Krumplis karfiolfőzelék,
sült kenyér
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése