Ezt elkészíthetjük bármilyen salátával, tápláló, laktató és egészséges! Minden benne van, amire a szervezetnek szüksége van. Ráadásul a káposzta tisztítja a bélrendszert, csökkenti a vércukorszintet.
Hozzávalók a steakhoz:
- fejenként 1 maroknyi apró szemű zabpehely
- 1 evőkanál szezámmag, napraforgómag
- piros paprika, só, bors, borsikafű, fokhagyma
- víz
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
- az összetevőket egy tálban összekeverjük
- annyi vizet adunk hozzá, amennyit a zabpehely felvesz. Vigyázzunk, hogy ne legyen se túl híg, se túl kemény. Ha túl híg lenne, akkor vagy zabpelyhet kell hozzáadni, vagy tönköly lisztet
- korongokat formálunk, és olajban kisütjük
Saláta összetevői:
- fehér káposzta
- lila káposzta
- lila hagyma
- sárgarépa
- só, citromlé, mustár, méz, balzsamecet, olíva olaj
Elkészítése:
- a zöldségeket felaprítjuk
- egy tálban az öntet összetevői egyneműsítjük és ráöntjük a zöldésgekre
Jó Étvágyat!
Hozzávalók a steakhoz:
- fejenként 1 maroknyi apró szemű zabpehely
- 1 evőkanál szezámmag, napraforgómag
- piros paprika, só, bors, borsikafű, fokhagyma
- víz
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
- az összetevőket egy tálban összekeverjük
- annyi vizet adunk hozzá, amennyit a zabpehely felvesz. Vigyázzunk, hogy ne legyen se túl híg, se túl kemény. Ha túl híg lenne, akkor vagy zabpelyhet kell hozzáadni, vagy tönköly lisztet
- korongokat formálunk, és olajban kisütjük
Saláta összetevői:
- fehér káposzta
- lila káposzta
- lila hagyma
- sárgarépa
- só, citromlé, mustár, méz, balzsamecet, olíva olaj
Elkészítése:
- a zöldségeket felaprítjuk
- egy tálban az öntet összetevői egyneműsítjük és ráöntjük a zöldésgekre
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése