Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2015. év 9.
hét (február 23-27.)
|
|
Február 23.
Hétfő
|
Karalábé leves
|
Vadas szejtán, spagetti
|
|
Február 24.
Kedd
|
Borsóleves
|
Paradicsomos rizsgombóc,
sós burgonya
|
|
Február
25.
Szerda
|
Cékla raguleves
|
Spenótos pirog
|
|
Február
26.
Csütörtök
|
Köményleves, pirított kocka
|
Zöldbabfőzelék, fasírt
|
|
Február
27.
Péntek
|
Tárkonyos karfiol raguleves
|
Mákos tészta
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése