Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2015. év 11.
hét (március 9-13.)
|
|
Március 9.
Hétfő
|
Citromos rizsleves
|
Kelkáposzta főzelék, fasírt
|
|
Március 10.
Kedd
|
Bakonyi gombás gulyás
|
Fahéjas kölesgombóc
|
|
Március
11.
Szerda
|
Daragaluska leves
|
Párolt káposzta, hagymás
krumpli
|
|
Március 12.
Csütörtök
|
Dahl
|
Indiai főzelék, sárga rizs,
lepény
|
|
Március 13.
Péntek
|
Lencseleves
|
Tejszínes-fokhagymás
spagetti
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése