Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Holdállás
menüajánlat
2015. év 39.
hét (Szept. 21-25)
|
|
Szeptember 21
Hétfő
|
Sárgaborsógulyás
|
Szilvás gombóc
|
|
Szeptember 22
Kedd
|
Céklaleves
|
Cukkinis pincepörkölt
|
|
Szeptember
23
Szerda
|
Karalábéleves
|
Spenótfőzelék
|
|
Szeptember 24
Csütörtök
|
Sütőtökleves, pirított
magvak
|
Csicseriborsos zabsteak,
pecsenyezsír, petrezselymes burgonya
|
|
Szeptember 25.
Péntek
|
Karfiolbecsinált leves
|
Hagymás-paprikás nokedli,
uborkasaláta
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése