A fagyasztóban találtam egy adag málnát, aztán gondoltam egyet és finom édességet varázsoltam belőle!
Hozzávalók:
- 20 dkg fagyasztott málna
- 0,5 liter kókusztej
- 3 evőkanál barna rizsliszt
- 1 evőkanál kukorica keményítő
- agar-agar
- bio vanília, csipet kurkuma
- 4 evőkanál nádcukor vagy egyéb édesítő
- 1 bió citrom leve és héja
- 1 evőkanál kókuszzsír
Elkészítése:
- egy vegán piskóta alap felét vettem: Piskóta
- a tejet feltettem főzni a vaníliával, citrom héjával, cukorral, zsiradékkal
- amikor már majdnem forrt, akkor belekevertem a keményítőt-rizslisztet, kurkumát
- sűrűre főztem, tűzről levéve belekevertem a citrom levét is
- a kihűlt piskótára tettem
- majd a málnát felfőztem kis cukorral és 1 teáskanál agar-agarral
- az egész tetejére tettem
- lehűtöttem és kész
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- 20 dkg fagyasztott málna
- 0,5 liter kókusztej
- 3 evőkanál barna rizsliszt
- 1 evőkanál kukorica keményítő
- agar-agar
- bio vanília, csipet kurkuma
- 4 evőkanál nádcukor vagy egyéb édesítő
- 1 bió citrom leve és héja
- 1 evőkanál kókuszzsír
Elkészítése:
- egy vegán piskóta alap felét vettem: Piskóta
- a tejet feltettem főzni a vaníliával, citrom héjával, cukorral, zsiradékkal
- amikor már majdnem forrt, akkor belekevertem a keményítőt-rizslisztet, kurkumát
- sűrűre főztem, tűzről levéve belekevertem a citrom levét is
- a kihűlt piskótára tettem
- majd a málnát felfőztem kis cukorral és 1 teáskanál agar-agarral
- az egész tetejére tettem
- lehűtöttem és kész
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése